Grensverleggers in water- en luchtprojecten

Elke ochtend staan wij op met één doel: jouw welzijn verbeteren. Dit doen we voor jou, voor de mensen die vóór jou werken én voor de mensen die mét jou werken. Kortom: elke dag zetten we ons opnieuw in voor het WeLzijn van jou en je omgeving, waar dan ook!

Wie wij zijn? Wij zijn WeL
Onze werkplek wordt bemand door een team van jonge honden: alert, snel en bekend met de branche. we zijn goed in wat we doen, en hebben naast kennis voldoende in huis om onze aandacht te kunnen richten op het belangrijkste in ieder project: jou!

Actief meedenken
Actief luisteren en innovatief werken zijn onze belangrijkste doelen als het gaat om WeLzijn. Snel schakelen en scherp communiceren is bij ons gewoon. We werken met GebouwDashboard waarmee je altijd een totaaloverzicht hebt van alle onderdelen van je gebouw!

Verbeteren van WeLzijn
Vanaf 2011 zijn wij (WeL Inspectie) landelijk actief voor diverse vastgoed en zorg opdrachtgevers. Door het creëren van een gezond binnenklimaat, werken we continu aan het verbeteren van ieders welzijn en omgeving. Dit doen we door inzicht te geven, onderhoud uit te voeren en beheersmaatregelen te nemen op het gebied van water, lucht en binnenklimaat.

Strategie en advies voor de toekomst: ook hierover praten we je graag bij!

Delen: