Grensverleggers in water- en luchtprojecten

Elke ochtend staan wij op met één doel: jouw welzijn verbeteren. Dit doen we voor jou, voor de mensen die vóór jou werken én voor de mensen die mét jou werken. Kortom: elke dag zetten we ons opnieuw in voor het WeLzijn van jou en je omgeving, waar dan ook!

Wie wij zijn? Wij zijn WeL
Onze werkplek wordt bemand door een team van jonge honden: alert, snel en bekend met de branche. we zijn goed in wat we doen, en hebben naast kennis voldoende in huis om onze aandacht te kunnen richten op het belangrijkste in ieder project: jou!

Actief meedenken
Actief luisteren en innovatief werken zijn onze belangrijkste doelen als het gaat om WeLzijn. Snel schakelen en scherp communiceren is bij ons gewoon. We werken met GebouwDashboard waarmee je altijd een totaaloverzicht hebt van alle onderdelen van je gebouw!

Verbeteren van WeLzijn
Vanaf 2011 zijn wij (WeL Inspectie) landelijk actief voor diverse vastgoed en zorg opdrachtgevers. Door het creëren van een gezond binnenklimaat, werken we continu aan het verbeteren van ieders welzijn en omgeving. Dit doen we door inzicht te geven, onderhoud uit te voeren en beheersmaatregelen te nemen op het gebied van water, lucht en binnenklimaat.

WeL Inspectie en ArWi Facilities
In de zomer van 2017 hebben WeL Inspectie en ArWi Facilities de handen ineen geslagen, wat heeft geleid tot een waardevolle uitwisseling van kennis en ervaring en het uitvoeren van gezamenlijke projecten. Deze positieve ervaringen hebben ertoe geleid om deze samenwerking naar een hoger niveau te tillen. Met ingang van 1 januari 2019 zijn WeL Inspectie en ArWi Facilities officieel gefuseerd.
De fusie was voor beide bedrijven een mooie stap richting de toekomst. Door de fusie kunnen wij als één partij een nog breder en completer pakket aan diensten leveren, waarbij een optimale landelijke dekking is gegarandeerd. Na de fusie zijn beide bedrijven samen verder gegaan als WeL Inspectie. WeL Inspectie maakt onderdeel uit van de WeL Groep.

Strategie en advies voor de toekomst: ook hierover praten we je graag bij!

Delen: